Tar du utfordringen? Har du lyst til å prøve noe nytt?

Taekwon-Do er en aktivitet som passer for alle. Du trener ut fra dine egne forutsetninger. På trening blir alle sett av instruktøren, som motiverer og hjelper deg slik at du får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.

Treningsglede i et godt miljø

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse. Du lærer selvforsvar, sparring og samtidig som du kjenner gleden av fysisk aktivitet. Vi har et inkluderende miljø, basert på vennlighet og godt samhold.

Treningen er ufarlig og du trenger ikke å være i god form for å begynne. Treningen blir tilpasset dine forutsetninger, så hos oss blir du ingen ”benkesliter”.

Er du interessert i å delta i konkurranser har vi et stort konkurransetilbud. For deg som ikke føler for å delta i konkurranser (noe mange ikke gjør) har vi mange andre aktivitetstilbud hvor du kan få utfolde deg.

Ta sjansen! Prøv Taekwon-Do! Du har ingenting å tape!

Gratis prøvetid

Vi tilbyr alle nye medlemmer gratis prøvetid de to første ukene - uten forpliktelser.

Dette er fordi vi ønsker at alle skal finne ut om man trives med aktiviteten før man melder seg inn.

For at du skal være forsikret under prøveperioden er det svært viktig at du registrerer deg på ønsket nybegynnerparti. Du melder deg ikke inn ved å registrere deg. 

Ønsker du lengre prøvetid er dette fullt mulig. Send e-post til info@saltentkd.no, så unngår du at plassen blir tilbudt noen andre som står på venteliste.

Priser for ungdom

Treningsavgiften for ungdom er kr. 270,- per måned. Avtalen baseres på oppdeling av en årlig avgift i 12 like deler (måneder). Man betaler dermed for hver måned så lenge man er medlem, også i sommerferien.

For å være medlem i klubben og trene ukentlig på de ordinære treningene må man betale treningsavgift, som trekkes automatisk hver måned gjennom vår løsning med "Vipps gjentakende betaling".

I tillegg trenger man Taekwon-Do drakt og teoribok til sin beltefarge.

På treningene trener man mye på graderingspensumet for sin grad, sånn at man kan gå opp til gradering og få en ny beltegrad og nytt pensum å trene på. Før man har fått svart belte koster gradering kr. 350. De første årene går man normalt opp til gradering 3 ganger i året (rundt påske, før sommeren og før jul). Fra og med blått belte graderer man seg normalt kun før sommerferien og før juleferien.

Priseksempel for et helt år for ungdom:

Treningsavgift 1 år = kr. 3 240,-
Gradering, 3 ganger = kr. 1050,-
Drakt og teoribok = kr. 1 045,-
---------------------------------------------
Totalt, første år: kr. 5 335,-
---------------------------------------------
 

Dugnadsfri klubbdrift

Vi ønsker å presisere at vi finansierer klubbens aktivitetstilbud og daglige drift utelukkende gjennom medlemsavgifter og ulike tilskuddsordninger for idrettslag. Det betyr at vi ikke pålegger medlemmene våre å delta på inntektsbringende dugnad, loddsalg eller lignende.

Innmelding

Vi har uforpliktende gratis prøvetid. Informasjon om innmelding etter endt prøvetid kommer på e-post og sms. Du blir først medlem i klubben når betalingsavtalen er opprettet. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid hos oss.